Amanida amb compota de poma

Ingredients

  • Compota de poma
  • Panses
  • Enciam
  • Brots de soja
  • Oli d'oliva
  • Mel d'acàcia
  • Mostassa (amb gra)

Elaboració

Rentem be l'enciam (us recomano un enciam de colors, que és més vistòs)
Tallem l'enciam a una mida petita que ens càpiga a la boca.
Preparem en un bol la "vinagreta".
Posem una base d'oli d'oliva.
Afegim una mica de mostassa.
Afegim una culleradeta de mel d'acàcia.
Remenem be.
Afegim la compota de poma i tornem a remenar.
Finalment afegim les panses (es interessant que contemplem la possibilitat de deixar una mica abans les panses amb l'oli d'oliva perquè s'hidratin una mica, però les retirem per fer les vinagretes)
Finalment tirem la l'amaniment per sobre de l'amanida.


Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Enciam de dos colors

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Enciam tallat amb els brots de soja a sobre

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Mostassa a l'antiga

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Detall de la mostassa a l'antiga

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

La vinagreta

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Afegim la vinagreta amb la compota a l'enciam i ho remenem tot

Recepta de cuina de Amanida amb compota de poma

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2611 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: